Over jou. Nicolaas, 39 jaar uit Kaapstad.

Wat heb je ooit gedaan en zou je zo weer doen?

Ik zou zo weer de mogelijkheid aangrijpen om in het buitenland te gaan wonen. Ik heb in Londen gewoond en in Dubai. In Londen zou ik zo weer gaan wonen. De cultuur leren kenen. Het land leren kennen. Ik zou niet weer naar Dubai gaan. Hoewel de eerste ervaring had ik niet willen missen. Dus de ervaring opdoen zou ik weer opnieuw doen maar ik zou er niet nog een keer willen wonen.

Wanneer heb je voor het laatst gelachen?

Ik lach heel veel. Ik heb op deze reis al heel vaak gelachen.

Jij maakt mij erg vaak aan het lachen. Krijg je dat vaker te horen? Nee? Nou ik vind jou grappig. En Leni vind ik ook grappig.

De laatste keer gehuild? Ik huil bij films. Bij de Lion king. De laatste Lion King film. Bij het deel dat de vader Mufasa doodgaat. Mijn vader is overleden dat is nu 2 jaar geleden. Ik had een goede band met mijn vader dus dat maakt mij altijd toch een stukje triest.

Muziek

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben heel betrouwbaar. Als je mij iets vraagt dan doe ik het. Om trots op jezelf te zijn is misschien een beetje gek. In het Afrikaans zeggen wij. Je woord is je eer. En dat is dus voor mij niet onderhandelbaar.

Welke tip of advies zou je aan je jongere ik willen geven?

Investeer in onroerend goed. Niet om rijk te worden. Maar om een passief inkomen te creëren dan hoef je niet elke dag naar kantoor te komen. Ik zou dan meer tijd hebben om te reizen.

Computer

Geef een reactie