Over jou. Louisa, 32 jaar uit Bristol.

Wat heb je ooit gedaan en zou je nooit weer doen?

Mag het overal overgaan? Ja.

Ook over drugs? Ja. Okay.

Ik heb ooit acid genomen. Een hallucinatie drug. Je gaat de wereld even heel anders zijn. Veel normale dingen zien er opeens heel mooi uit. Ik was in het bos. Een bos heeft er nog nooit zo levendig gevoelt als toen. Ik heb geen spijt van deze ervaring. Echter zou ik het nooit meer doen. Dus mensen echt aanmoedigen om te gaan doen is misschien een stap te ver. Al zeg ik ook misschien moet iedereen het een keer doen om te ervaren. Gelukkig ben ik zo dat ik het bij een enkele ervaring kan laten.

Wij waren met 4 vriendinnen. De omgeving en het gezelschap waren perfect. Wij hadden een huis gehuurd om een lange wandeling te maken. Alle vier hebben wij het gebruikt. Het was gewoon de perfect gelegenheid.

Wanneer heb je voor het laatst gelachen?

Haha ik heb zoveel met jou gelachen. Op de dagtocht in Lesotho hebben wij veel gelachen. Ik weet eigenlijk niet eens meer precies waarom. Het is fijn en gezellig met je. Vrolijk en met een lach en ook een gesprek. Dat hoor je vast vaker?

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL

Je wint een tweede huis. Waar staat jouw huis?

Zeker een huis met zicht op de Oceaan. Afrika heeft de mooie combinatie van oceaan en bergen. Voor mij de perfecte combinatie. Op het water en op een berg. Ik ben nog niet overal geweest in Afrika dus waar precies weet k nog niet. Maar ergens in Afrika zeker. De exacte locatie komt vast later nog. Ik woon nu in Bristol in de stad. Dus mijn tweede huis wil ik in een hele andere omgeving hebben.

Twee vriendinnen van mij zijn nu in Australië. Waarschijnlijk blijven zij ook in die buurt. Echter heeft Australië mij nog nooit getrokken. Een vriendin gaat misschien naar Nieuw Zeeland. Dat land trekt mij meer. Ook weer bergen en water. Beide vriendinnen heb ik nu al een jaar niet gezien. Iedereen kiest zijn eigen pad. Maar naar Nieuw Zeeland zou ik wel op vakantie willen gaan.

Welke tip of advies zou je aan je jongere ik willen geven?

Maak je niet druk over hoe anderen over je denken. Anderen kan het niets schelen wat je doet. Anderen zijn druk met hun eigen leven. Met hun eigen keuzes met hun eigen problemen. Als je jong bent trek je jezelf te veel aan van anderen. Zo jammer.

Reis meer.

Voel je meer op je gemak met wat je kan met wie je bent.

Heb meer zelfvertrouwen

Vertrouw erop dat je het kan

Zeg vaker ja in het leven

Het leven begint als je uit je eigen bekende leven stapt. Blijf niet te lang in een comfortabel situatie. Zorg dat je jezelf uitdaagt

Ben vriendelijk tegen iedereen.

Ps. Louisa heeft pasgeleden ontslag genomen. Met veel plezier werkte zij bij een hospice op de afdeling marketing. Maar het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging. Zij heeft haar huis voor 6 maanden onderverhuurd. Onlangs heeft zij vrijwilligerswerk in Tanzania gedaan. Nu reist ze even in Zuid-Afrika. Over een paar dagen gaat zij nog 3 weken vrijwilligerswerk in Mozambique doen. Vlak voor kerst vliegt zij weer naar huis. Na de feestdagen gaat zij op zoek naar een nieuwe baan.

Haar motto is: Ik ben een bevoorrecht mens door de goede leefomstandigheden die ik heb. Dat besef ik mij zeer. Daarom vind ik het ook niet meer dan normaal om iets van mijn tijd vrijwilligerswerk te doneren. Ik krijg er zoveel voor terug. Een geweldige ervaring was het.

SportSport

Geef een reactie