Over jou. Karin 47 jaar uit Goor

Wat heb je ooit gedaan en zou je nooit weer doen?

Ik lees je blog trouw dus ken ik de vraag. Een lastige om te beantwoorden.

Ik omschrijf het liever dan iets specifieks te benoemen.

Iedere ervaring maakt je wijzer.

Ik heb geen spijt van dingen. Je leert van alles wat er op je pad komt. En soms er dan toch weer de bekende valkuil. Hopelijk herken je die steeds sneller en vaker. Dan heb je er ook weer van geleerd. Sommige dingen die ik ooit gedaan heb of heb meegemaakt waren goed als leerschool. Het paste dat het toen op mijn pad kwam.

Wanneer heb je voor het laatst heel hard gelachen?

Gelukkig lach ik regelmatig. Een stom antwoord maar ik vind mijn zoon erg grappig. Hij heeft goede humor. Hij haalt wel eens grappen met mij uit. Flauwe verstopgrappen ook maar ik moet er altijd om lachen.

Ik kan ook goed om mijzelf lachen.

Om de domme dingen die ik uithaal. Om de domme dingen die ik doe. Ik kan goed relativeren. Je moet jezelf niet al te serieus nemen. Zorgen dat je goed gezelschap voor jezelf bent. Je met jezelf kunnen vermaken. Vallen, lachen en weer opstaan.

Design en lifestyle

Je wint een tweede huis ergens op de wereld. Waar komt jouw huis?

Op een mooi stuk land. Vlakbij zee. Centraal gelegen. Met bossen en bergen in de buurt. Omgeven door prachtige natuur zodat ik alle kanten op kan.

Zoals Ibiza. Dat heeft het wel allemaal. Een heerlijke sfeer ook. Maar ergens anders in Spanje of Italië zou ook kunnen.

Welke tip of advies zou je aan je jongere ik willen geven?

Wees niet onzeker.

Als ik nu meiden zie van 17 of 18 die onzeker over hun lichaam zijn dan denk ik nu, je bent slank en zit strak in het vel. Wat jammer dat je dat niet ziet op die leeftijd.

Ga uit van je eigen kracht. Geloof daarin.

Blijft dichtbij jezelf want dat is je kracht.

Trek je niet aan wat anderen van je vinden.

Het leven valt niet te plannen. Het leven zit vol verrassingen.

Gezondheid

Geef een reactie