Over jou Eva, 21jaar Utrecht

Wat heb je ooit gedaan en zou je zo weer doen?

Verliefd worden op mijn eerste vriendje .Die relatie duurde bijna 4 jaar. Ik was slechts 16  jaar toen wij een relatie kregen. Best jong. Het was een intense relatie. Wij waren in alles ongeveer tegenpolen en daardoor vulden wij elkaar perfect aan,  Het afsluiten van dat hoofdstuk is lastig.  

En ik was uitwisselingsstudent in Argentinië dat zou ik ook zo weer doen. Wat een top tijd. Wat een ervaring.

Mobile

Wanneer heb je voor het laatst gelachen?

Vandaag. Omdat ik heel erg mijn zelf voor schut heb gezet door voor het eerste te gaan surfen. Het was lachen en erg mooi. Ik was met leuke mensen en prachtig uitzicht.

Huilen afscheid van mijn beste vriendin. Zij woont in Argentinië. Zij is mijn bff sinds 4 jaar. Zij heeft 2 maanden in Nederland bij mij gewoond. Wij warene in de periode 24 uur per dag bij elkaar. Wij wilden alle tijd samen doorbrengen. Het afscheid op de luchthaven was vol tranen.

Zelfs nu op grote afstand voelen wij elkaar emotie. Zij is al een hele periode bij ons in Nederland geweest. Wij zijn in die periode dag en nacht bij elkaar geweest.

Nu zijn wij bezig om een verblijfsvergunning voor haar te regelen. Waarschijnlijk gaat dat via België. Dan kan ze komen en blijven. Dat zal echt erg fijn zijn. Zij is een grote steun voor mij.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben meest trots op mijn vader.

En ik ben trost op wie ik nu ben en de persoon die ik ga zijn in de toekomst. Kom maar op met de toekomst want het komt goed.

Welke tip of advies zou je aan je jongere ik willen geven?

Het is okay om mens te zijn

Sport

Geef een reactie