Over jou. Chantal, 47 jaar uit Twello.

Wat heb je ooit gedaan en zou je zo weer doen?

Dat zijn best veel dingen.

Alle reizen die ik gemaakt heb.

Op kamers gaan wonen. Op mijzelf gaan wonen.

Alle dingen ontdekken. Veel zien, doen en beleven.

Ons uitgaansleven vroeger daar heb ik ook zo van genoten.

Ook onze laatste zomervakantie. Wij zijn met ons gezin 2,5 in Thailand geweest. Het was een zeer geslaagde vakantie. Het is ook indrukwekkend om te zien hoe de mensen daar leven. De verschillen tussen mensen op deze wereld zijn zo groot. Veel mensen in Thailand leven veel meer in het moment. Op die dag. Het lijkt op het eerste oog dat zij veel minder last van stress hebben dan wij in Nederland. Als gezin hebben wij genoten van de mooie reis. En het leven weer op een andere manier zien is ook altijd goed.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Of ik er nu echt heel erg om huilt heb is misschien een groot woord. Maar wat erge indruk op mij gemaakt heeft is het plotselinge overlijden van onze hond. Bo was nog geen 5. Helaas had de hond epilepsie. De avond ervoor waren we er weer eens mee bij de dierenarts geweest. Helaas was Bo de volgende ochtend dood. Dat was natuurlijk heel verdrietig. Met name hoe de kinderen erop reageerden. Alle kinderen waren van slag. Een dochter was er zo door van slag dat ze flauwviel. Dat was dus voor onze hele gezin heftig en verdrietig.

Dier

Je wint een tweede huis ergens op de wereld. Waar komt jouw huis?

Australië. Het is ver weg dus niet echt handig.

Het is alweer 20 jaar geleden dat ik er op vakantie was. Ik voelde mij er zeer prettig. Zo relax. Het is een uitgestrekt land. De mensen zijn er erg aardig. Het is geen praktische plek voor een tweede huis.

Welke tip of advies zou je aan je jongere ik willen geven?

Geniet van het leven!

Doe wat jezelf wilt en trek je niet te veel aan van anderen.

Zorg ervoor dat je doet wat je leuk vindt.

Mooi en gezond

Geef een reactie