Over jou. Angelique, 48 jaar uit Goor

Wat heb je ooit gedaan en zou je nooit weer doen?

Raften op de Zambezi. Een rivier in Afrika. Doodeng.

Eerst was het wel leuk. Ik heb anderen nog overgehaald om mee te gaan. Van anderen had ik gehoord dat het echt leuk was. Achteraf hebben die mensen het op een andere plek gedaan. Er was nog een boot. Die boot sloeg om. Dat vond ik al niet prettig om te zien. Uit eindelijk zijn wij ook omgeslagen. Dan slaat bij mij echt de paniek toe. Er zijn helpende kano’s bij de boten. Vooraf wordt duidelijk gezegd: Je mag niet aan de zijkant de kano vastpakken. In mijn paniek deed ik dat wel. Nee 1 keer maar nooit meer.

Mooi en gezond

Wat heb je ooit gedaan en zou je zo weer doen?

Daar moet ik echt even over nadenken.

Mijn verre reizen.

Misschien een beetje een flauw antwoord en niet echt origineel. Maar van huis uit ken ik het reizen niet. Ik heb ondertussen al wel een gereisd en veel gezien. Nog meer reizen wil ik maken en doen.

Je wint een tweede huis ergens op de wereld. Waar komt jouw huis?

Ibiza of Mallorca. Het ideale is dat het dichtbij is. Balie vond ik ook heel fijn maar dat is te ver voor een tweede huis. Op Ibiza hebben ze mooie baaien. Het is op een fijne vliegafstand dus je bent er zo.

Er zijn genoeg mooie plekken maar zelden hebben ze echt zulke mooie baaien en stranden als op Ibiza.

Welke tip of advies zou je aan je jongere ik willen geven?

Eerder de wereld in gaan.

Nu is het heel normaal dat jongeren op een buitenland stage gaan. In mijn tijd was dat niet zo. Ik denk dat het wel goed was geweest. Je leert er zoveel van.

Stap wat vaker uit je comfort zone.

Sieraden en accessoires - NL

Geef een reactie