Over jou. Adam, 33 jaar Kaapstad

Wat heb je ooit gedaan en zou je zo weer doen?

De relatie met mijn ex partner beëindigen. Het was een relatie van 3,5 jaar. Het heeft geen zin om oude koeien uit de sloot te halen dus ik laat het hier bij.

Wanneer heb je voor het laatst gelachen?

Lachen?  De laatste keer dat ik paddenstoelen gebruikt heb. Ik heb ik weet niet hoelang gelachen. Waarom je dan lacht weet je niet. Maar echt pijn in mijn buik van het vele en erg lange lachen

en

Mijn dochter na 6,5 jaar eindelijk weer zien. Haar moeder en ik zijn redelijke snel naar haar geboorte al uit elkaar gegaan. De nieuwe man van mijn ex is een belangrijke man in het bankwezen. Hij heeft steeds banen in het buitenland aangenomen. Mijn dochter en haar moeder gingen natuurlijk mee. Al heb ik wel het idee dat de man het deed om de afstand tussen ons zo groot mogelijk te maken. Toen is dus eindelijk mijn dochter weer echt in levende lijve zag. Geweldig. Ik heb toen 5 dagen met haar doorgebracht. Na het afscheid moest ik alleen maar huilen. De dame naast mij in het vliegtuig bleef maar zakdoeken geven.

Gelukkig zijn ze nu net weer terug in Zuid-Afrika. Mijn ex wil nu graag dat mijn dochter de komende jaren op een plek woont. Mijn dochter heeft veel geleerd van het reizen. Echter vriendjes maken en houden is erg lastig. En dat is toch ook belangrijk in het leven. Vrienden.

Speelgoed

Waar ben je het meest trots op?

Mijn dochter. Mijn jeugd was verre van fraai. Misschien moet ik er wel trots op zijn dat ik de persoon ben die ik nu ben. Een aardige best goede vent.

Welke tip of advies zou je aan je jongere ik willen geven?

Doe wat anderen niet doen. Iedereen gaat de verkeerde kant op.

En

Blijf geloven in je eigen kracht. Doe het op jouw manier.

Klussen

Geef een reactie