Over geluk. Nadia, 26 jaar uit New York

Wat is geluk klaver klavervier

Wat is voor jou geluk?

Altijd iets nieuws doen.

Nieuwe ervaringen opdoen.

Ik wil verrast blijven door het leven.

Er zijn vier belangrijke pijlers in het leven. Gezondheid, relaties, werk en geld. Welke van die vier vind jij het belangrijkste om gelukkig te zijn?

Relaties.

En dan de relaties met mijn dierbaren. Maar eigenlijk met alles mensen. Mensen kunnen impact hebben in elkaars leven. Ik wil graag een positieve impact zijn in het leven van mensen

Denk je dat je geluk kan kopen en/of verkopen?

Nee dat kan niet. Geluk zit in je. Het is je eigen gevoel.

Helaas zijn sommige mensen niet in staat om zich gelukkig te voelen. Maar ik denk wel dat je het een stukje kan leren. Je gelukkig voelen.

Welke wens zou je binnenkort graag in vervulling zien gaan voor een nog gelukkiger leven?

Een eigen huis.

Ik wil mij ergens settelen. Wortels slaan.

Een koophuis is voor jou belangrijk?

Ja. Dat voelt voor mij meer als mij echt ergens installeren. Een echt leven starten. Dat mag ook in het buitenland.

Ik ben geboren in Guyana. Daar zou ik niet willen wonen. Er zijn slechts 2 seizoenen daar. Droog en regen. In de droge tijd werkt iedereen hard op zijn stukje land om genoeg te eten te hebben voor de regentijd. In de regentijd kan je vaak niet eens naar buiten. Er zijn geen straten dus alles overstroomt. Het leven is er elke dag hetzelfde. Nou ja. Je hebt twee totaal verschillende levens in 2 seizoenen.

Ondertussen heb ik al op meerdere plekken van de wereld gewoond.

Ik ben zzp met 2 foodtrucks. De ene foodtruck is voor koffie en thee. Die wordt vaak ingezet op filmsets. Dat is echt wel heel gaaf. Mijn andere truck gebruik ik voor eten. Ik ben vaak op festivals maar ook op superluxe feesten. Laats was ik in een heel chic huis die mensen hadden echt een behoorlijke glijbaan. Echt super om te doen. Maar zo leuk als ik het vind. Ik ben toch opzoek naar een nieuwe start. Graag wil ik mijn grenzen overschrijden. Meer uit het leven halen. In de winter is er weinig te doen met foodtrucks vandaar dat ik nu door Azië reis. Kijken of mijn man en ik mogelijk in Thailand of Vietnam kunnen wonen en werken. Gelukkig vindt mijn man het ook een goed plan. Mijn man is muzikant en werkt ook in een muziekstudio dat moet ergens anders ook wel lukken.

 

 

Geef een reactie