Wie is Sabine

WELKOM, WELCOME, WILLKOMMEN, BIENVENUE

Hoe word je van een bankmedewerker met een regelmatig leven een wereldreiziger vol uitdagingen?

Door compleet het roer om te gooien! Na bijna 28 jaar heb ik mijn baan opgezegd. Mijn huis verkocht. Zelfs mijn auto, meubels en een gedeelte van mijn kleding verkocht. Ik wilde niet wachten tot mijn pensioen om mijn grootste wens te vervullen. Te starten met mijn voller leven.

In 2018 en 2019 heb ik alleen maar gereisd. Sinds 2020 ben ik werknomade. Hoe? Ik werk in hotels en in mijn vrije tijd ontdek ik de omgeving. Na ongeveer een jaar trek ik weer verder. In juni 2022 ga ik beginnen op een cruiseschip. Weer een heel ander avontuur.

Hallo wat leuk dat je er bent!

Ik ben Sabine Mensink getogen in Goor in het mooie Twente. Sabinesmind.nl gaat over een voller leven krijgen. Meer geluk. Voor eenieder is dat anders. De een zoekt meer balans. Een ander zoekt meer vreugde en weer een ander meer diepgang. Ik neem je mee in mijn gedachten, mijn gevoelsleven en activiteiten. Dingen waar ik blij van word.

Rubriek vertel

Tijdens mijn reizen stel ik hele diverse vragen aan mensen. Echte verhalen horen dát vind ik leuk. Er komen hele mooie gesprekken uit voort. Wellicht krijg jij er ook inspiratie door. Of vind je het net als ik leuk om verhalen van mensen te lezen en te horen. Lees hier alle korte gesprekken die ik met mensen heb gehad.

Mijn leven of zoals in het Engels my lifestyle

Ik laat je graag mijn leven zien. Mijn belevenissen en ervaringen. Zo kun je mijn reizen en mijn leven volgen. In woord, foto en video. Ik heb een eigen YouTube videokanaal waar ik veel video’s deel. Vergeet niet om mijn video’s te liken en je te abonneren op mijn kanaal. Klik dan ook op het belletje. Je krijgt dan elke keer een melding als ik een nieuwe video heb toegevoegd. Zou ik hartstikke leuk vinden!

Mijn interesse gaat uit naar hoe het komt dat mensen in bepaalde situaties doen zoals zij doen.  Wat er gebeurt in hun hoofd. Mensen observeren verveelt nooit. Andere culturen beleven en opsnuiven maar vooral ook proeven. Eten is altijd een feest. 🙂

Persoonlijke blogs. Misschien zet mijn site je aan het denken. En dan bedoel ik meer fantaseren of dromen. Heerlijk mijmeren en op nieuwe gedachtes of ideeën komen.

Mijn hartstocht reizen verdient ook zijn plek. Reistips maar vooral met het onderdeel algemene reistips. Meer praktisch en veilig.

Liefs,

Sabine

Vragen? Stel ze gerust

ReizenReizen