Over mij en Sabinesmind

Hoe word je van een bankmedewerker met een regelmatig leven een wereldreiziger vol uitdagingen? Door compleet het roer om te gooien! Hoe? Volg mij op Sabinesmind.nl

Na bijna 28 jaar heb ik mijn baan opgezegd. Mijn huis verkocht. Zelfs mijn auto, meubels en een gedeelte van mijn kleding heb ik verkocht. Ik wilde niet wachten tot mijn pensioen om mijn grootste wens te vervullen. Een lange reis maken zonder tijdsdruk. Niet wachten om te starten met mijn voller leven. Alles is hier te volgen op Sabinesmind.nl.

Hallo wat leuk dat je er bent!

Ik ben Sabine Mensink getogen in Goor in het mooie Twente. Sabinesmind.nl gaat over mijn leven als reiziger en werknomade. Graag wil ik een inspiratie zijn om een voller leven krijgen. Meer geluk en geluksmomenten.

Door mijn leven, levensstijl, keuzes, mijn YouTube kanaal, Instagram en deze website wil ik een inspiratie zijn voor anderen. Meer leven in het moment. Meer mooie eeuwigdurende herinneringen maken. Kijken en denken in mogelijkheden.

Rubriek vertel

Tijdens mijn reizen stel ik vragen aan hele diverse aan mensen.  Echte verhalen horen. Er komen hele mooie gesprekken uit voort. Wellicht krijg je er inspiratie door. Of vind je het net als ik leuk om verhalen van mensen te lezen en te horen. Hopelijk kan ik ooit weer meer verhalen maken.

Mijn leven of zoals in het Engels my lifestyle

Ik laat je graag mijn leven zien. Mijn belevenissen en ervaringen. Zo kun je mijn reizen en mijn leven volgen. In woord, foto en video

Mijn interesse gaat uit naar hoe het komt dat mensen in bepaalde situaties doen zoals zij doen.  Wat er gebeurt in hun hoofd. Mensen observeren verveelt nooit. Andere culturen beleven en opsnuiven maar vooral ook proeven. Eten is altijd een feest. 

Hier en op YouTube geef ik graag informatie en tips over reizen. Praktische tips. Veiligheidstips etc. Tips voor je komende vakantie of reis. Uiteraard vertel en maak ik video’s en foto’s van de bestemmingen waar ik ben geweest. Zowel dichtbij huis als ver weg. De wereld is zo groot en mooi.

Je leest mijn  reizen . Reistips maar vooral met het onderdeel algemene reistips.  Meer praktisch en veilig. Al vele maanden reis ik alleen over de wereld. Een beetje ervaringsdeskundige mag ik mij wel noemen.

Beelden zeggen meer dan woorden. Foto’s en video’s!

Abonneer je op mijn YouTube-Kanaal en bekijk al mijn reisvideo’s en tips.

Volg me op Instagram waar ik elke keer een update plaats als er een nieuwe video beschikbaar is.

Werken combineren met reizen

Sinds begin 2020 ga ik werken in hotels. Mijn doel is om voor een periode op een locatie te werken. In mijn vrije tijd ga ik erop uit en de omgeving ontdekken. Langere tijd op een plek verblijven geeft een ander gevoel van een plek. Ik zal zo meer locals leren kennen. Meer kunnen proeven van het leven op die locatie. Een eerlijk is eerlijk. Het leven en reizen kost geld. Na twee jaar alleen maar geld uitgeven wordt het weer tijd om te werken. Ik ben nog lang niet klaar met reizen.

Sinds juni 2022 werk ik op een cruiseschip. De AIDAprima. Weer een heel ander avontuur en ervaring.

Na twee jaar reizen heb je vast alles al gezien en ben je klaar met reizen toch?

Nee juist niet. Al begrijp ik de opmerking als reizen niet je hobby of passie is. Het tegendeel is eerder de waarheid.

Hoe meer ik reis. Hoe meer ik zie van de wereld. Hoe langer mijn wens reislijst wordt.

Ik heb zoveel mensen gezien en gesproken. Zij delen hun vakantie en reisverhalen. Geven tips. Op Instagram volg ik mensen die ik onderweg heb ontmoet. Ik krijg steeds meer inspiratie voor andere reizen. En ook soms wil ik terug naar een al bekende bestemming. Gewoon omdat het kan. Of omdat ik toch niet genoeg van die omgeving heb gezien.

Ik reis graag maar tel geen landen

Hoe meer ik reis. Hoe meer ik besef dat ik veel meer van de wereld niet heb gezien dan wel heb gezien. Ik ben geen landenteller. Sommige mensen noemen erg graag het aantal landen dat zij al bezocht hebben. Prima natuurlijk als dat je doel is. Mij gaat het om de ervaring. Het gevoel. Ik heb genoten van de vele weken verblijven in een land.

Misschien is het erg. Maar ik moet regelmatig graven naar de namen van landen waar ik ben geweest. Okay de landen weet ik zeker nog wel. Maar de namen van alle plaatsen kan ik echt niet onthouden. Soms was ik er slechts een of twee nachten. Of namen van hotels en hostels. Ik weet ze echt niet meer allemaal.

Wat ik wel weet is het gevoel wat ik er had. Wat ik er gezien heb. Welke mensen ik er gesproken heb. Reizen gaat bij mij om emotie. Kleuren, geuren en smaken. Ik wil dat het mij en mijn hart blij maakt.

Lach! Lachen is een universele taal

Fijne dag gewenst,

Sabine

Ps. een van mijn meest favoriete producten. Ja op mijn blogs staan advertenties en affiliate links. Klik je op een link en bestel je een artikel dan verdien ik er een stukje commissie aan. Een bedankje voor mijn blogwerk.

ReizenReizen