WELKOM, WELCOME, WILLKOMMEN, BIENVENUE

Hoe word je van een bankmedewerker met een regelmatig leven een wereldreiziger vol uitdagingen?

Door compleet het roer om te gooien! Na bijna 28 jaar heb ik mijn baan opgezegd. Mijn huis verkocht. Zelfs mijn auto, meubels en een gedeelte van mijn kleding verkocht. Ik wilde niet wachten tot mijn pensioen om mijn grootste wens te vervullen. Te starten met mijn voller leven.

Hallo wat leuk dat je er bent!

Ik ben Sabine Mensink getogen in Goor in het mooie Twente. Sabinesmind.nl gaat over een voller leven krijgen. Meer geluk. Voor eenieder is dat anders. De een zoekt meer balans. Een ander zoekt meer vreugde en weer een ander meer diepgang. Ik neem je mee in mijn gedachten, mijn gevoelsleven en activiteiten. Dingen waar ik blij van word.

Rubriek vertel

Tijdens mijn reizen stel ik hele diverse aan mensen.  Echte verhalen horen. Er komen hele mooie gesprekken uit voort. Wellicht krijg je er inspiratie door. Of vind je het net als ik leuk om verhalen van mensen te lezen en te horen. 

Mijn leven of zoals in het Engels my lifestyle

Ik laat je graag mijn leven zien. Mijn belevenissen en ervaringen. Zo kun je mijn reizen en mijn leven volgen. In woord, foto en video. 

Mijn interesse gaat uit naar hoe het komt dat mensen in bepaalde situaties doen zoals zij doen.  Wat er gebeurt in hun hoofd. Mensen observeren verveelt nooit. Andere culturen beleven en opsnuiven maar vooral ook proeven. Eten is altijd een feest. 

Persoonlijke blogs. Misschien zet mijn site je aan het denken. En dan bedoel ik meer fantaseren of dromen. Heerlijk mijmeren en op nieuwe gedachtes of ideeën komen.

Mijn hartstocht reizen verdient ook zijn plek. Reistips maar vooral met het onderdeel algemene reistips.  Meer praktisch en veilig.

Beelden zeggen meer dan woorden. Foto’s en video’s!

Bekijk ook op YouTube mijn reistips. (in het Engels)

Sabines Mind InstagramVolg en/of kijk op mijn Instagram en/of kijk op mijn YouTube kanaal over mijn bestemmingen, tips en andere leuke dingen die ik zie onderweg.

 

Lach. Lachen is een universele taal

Fijne dag gewenst,

Sabine

Ps. een van mijn meest favoriete producten. Douchen is een feest!

ReizenReizen
ReizenReizen