Valentijncadeautips (voor reisliefhebbers)

hart uitgesneden uit hout met verlichting

Vindt jij het ook altijd zo lastig om een cadeau te bedenken? Ik weet zelf al helemaal niet wat ik hebben wil. Laat staan dat ik een goed cadeau kan bedenken om te geven. En dan is het nog lastiger om een cadeau te verzinnen als ze met een rugzak op gaan reizen.

Een blog met alleen maar cadeau tips. Valentijn cadeau tips (voor reisliefhebbers). Een beetje hulp bij iets bedenken is altijd prettig.

Valentijn cadeau tips (voor reisliefhebbers)

Toch trap ik af met mijn favoriete product voor als ik niet reis. Elke zondag gebruik ik deze heerlijke scrub. Het maakt de huid fantastisch zacht. En het ruikt nog lekker ook. Een al heel veel jaren is de zondag douche een groot feest.

mijn favoriete kado

Een milieuvriendelijke en lieve usb stick.

Liefde maakt gelukkig. Chocolade maakt gelukkig. Alle smaken van de lekkerste chocolade krijgen doet….

must have voor iedere reiziger

E-reader. Handig op lange reisdagen. Lange wachttijden. Op het strand etc. Een licht apparaat waarop je honderden boeken kunt laden.

Een e-reader beschermhoes tegen krassen, zand etc is praktisch. Ik schuif soms geld in het hoesje. Zo heb ik wel geld bij mij maar geen portemonnee.

Selfie stick, Tripod met afstandsbediening. Leuk om zelf ook eens op een foto te gaan. Of een video te maken. Slinger het om een lantaarnpaal en poseer LOL. Nooit verwacht van mijzelf.

Reisstekker. Het lijkt een onding maar reis je over meerdere werelddelen of meerdere landen toch handig om bij je te hebben.

georganiseerd pakken

Kabelorganizer. Handig alle snoeren en kabels overzichtelijk bij elkaar. Nooit meer iets kwijt. Nooit meer iets in de knoop.

Packing cubes. Overzichtelijk je bagage inpakken. Het scheelt tijd in zoeken. Maar ook minder kans dat je iets achterlaat. Ik heb ze los gekocht in verschillende kleuren.

praktische tips

Toilettas. Beste tip ooit. Toilettas met ophanghaak en waterdicht. Nooit meer gedoe of ruimte gebrek. Hang het aan de deurklink, handdoekhaak, spiegel etc.

Rugzak met laptop vak. Ik gebruik deze als handbagage en als dag rugzak. De meerdere vakken maakt het opbergen overzichtelijk. Leverbaar in heel veel prachtige kleuren.

Moneybelt. Ik gebruik dit alleen op reisdagen van A naar B. Maar dan is het echt fijn om alle belangrijke documenten en paspoort dichtbij en bij elkaar te hebben. Ik draag het hoog. Bijna onder de oksel. Dus op zij.

Dagcrème met zonnefactor. Een must. Een tube is praktische dan een pot. Ik gebruik deze dus gewoon als dagcrème. Leverbaar in 30 als ook in 50 SPF.

Powerbank. Omdat je nooit weet wanneer jij je apparaten weer kan opladen. (moet ik de handbagage bij vliegen)

lekker slapen

oordoppen/herriestoppers. Voor stadhotels. In een hostel op een slaapzaal een must. Ook handig onderweg. In vliegtuig, trein, bus of boot. Ik gebruikte eerder de gele. Echter vind ik deze toch prettiger. En ze zijn indien nodig beter schoon te maken.

Telefoon. Deze maakt zeer goede foto’s en video’s. Handig dat je 2 simkaarten tegelijk kan gebruiken. Ter plekke koop ik een lokale simkaart als ik langer dan een maand denk te blijven. Ik heb de S10 de 21 is nu net uit.

Must have handdoek

Microfyber handdoeken en strandlaken. Sneldrogend. licht in gewicht handdoeken voor sporten, douchen, strand, zwembad

Hervulbare waterfles. Dopper heeft al vaak tot een gesprek geleid. Velen vragen zich af wat het is en hoe het werkt.

Journaling is hot. Dit is dus echt een must-have. Notitieboek met pen. Voor tips, adressen, gedachten, ideeën etc. Deze is bijna te mooi om te gebruiken.

Cijferslot flexibel draad. Voor je rugzak, dagrugzak, koffer, locker.

Een rugzak van goede kwaliteit. Neem niet een te lichte kleur. Meer vakken is makkelijker met dingen verpakken en pakken. Osprey heeft standaard een regenhoes in de rugzak. Ik gebruik de regenhoes bijna elke reisdag. Het helpt dat niemand ongevraagd iets in je rugzak kan stoppen. Of dat er misschien toch iets uit je rugzak valt. Ik heb er ook wel eens een jas tussen gedaan toen het toch te warm werd.

Flightbag. Tijdens een vliegreis een must. Op de bagageband gaan de meeste rugzakken kapot. Jammer. Neem een ruime flightbag dan kan je er bij de check-in nog iets bij in stoppen mocht dat nodig zijn.

Regenponcho. Licht in gewicht. Past over je rugzak heen. Praktisch.

Zwitserszakmes. Een goed praktisch item voor vele dingen te gebruiken. Vooral de schaar gebruik ik vaker. Het wordt als een wapen gezien. Niet in je handbagage stoppen.

Neem je crème of bodylotion mee. Deze kan je gebruiken voor gezicht, lichaam. Als aftersun. Sommigen gebruiken het zelfs als zonnebrandcrème. Een alles kunner. Het werkt alleen als het bijna 100% puur is. Lager dan 92% heeft geen nut.

Vochtige reinigingsdoekjes voor gezicht en handen. Met een makkelijke huid heb je niet meer nodig. Geen gesleep met lotion, tonic en watjes.

Heerlijke boeken voor inspiratie, voorpret, kijkplezier.

Ook handig. Lippenbalsem met een gekleurd glansje. Zo lijkt het toch nog een beetje of je lippenstift op hebt en het verzorgd. Ik gebruik al jaren de kers. Aardbei vind ik te zoet.

Meindl wandelschoenen. Wat een fijne, goed zittende schoen. Ik liep er zo in weg. Tijdens het reizen heb ik deze wandelschoenen mee, een paar sneakers. En outdoor sandalen ik heb de gekleurde versie net iets vrolijker.

Boeken voor op de e-reader. Deze serie leest zo fijn weg.

Nu reizen nagenoeg niet mogelijk is. Wegdromen bij deze kalander maakt je huis net een stukje groter dan de keuken.

Druk op de knop (affiliatelinks) en eenvoudig kan je het product bestellen en wordt het thuis bezorgd. Of laat het bij de buren bezorgen nu er veel mensen home-office hebben. Het moet wel een verrassing zijn.

Ik wens je een hele romantische en gezellige dag.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een reactie